Stiri Cupa României Masculin

Dinamo a renunțat la serviciile lui Hrvoje Vucic

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.12.2015

Dinamo București a renunțat la jucătorul croat Hrvoje Vucic, după ce a anunțat oficial înregimentarea lui Darko Balaban.

Hrvoje Vucic a venit în România la startul acestui sezon din Croația de la KK Zagreb. În 8 partide a evoluat jucătorul croat pentru Dinamo în Liga Națională de Baschet Masculin și a avut medii statistice de 3.9 puncte și 1.0 recuperări în 8.1 minute jucate pe meci. Cel mai bun meci al lui Vucic în tricoul lui Dinamo a fost în etapa a 2-a în fața lui BC Mureș când a terminat cu 9 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă, pentru un indice al eficienței de 11 unități.

Pentru Hrvoje Vucic, experiența de la Dinamo a fost a doua la nivel de seniori pentru el. Croatul a evoluat între 2010 și 2014 în NCAA la Valparaiso și Wlasch, acumulând 86 de partide în campionatul universitar nord american.

Darko Balaban, noua achiziție a „câinilor”, va debuta cel mai probabil pentru Dinamo în partida de sâmbătă (05.11) contra lui Gaz Metan Mediaș.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Mutare
    benefica pentru Mimamo,oricum e net superior petardei de Vucic,iar Todorov a dovedit ca este capabil sa scoata 150% de la niste jucatori modesti.

    cu 8 ani în urmă (02.12.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!