Stiri Cupa României Masculin

Dinamo București, câștigătoarea ediției 2021 a Cupei Dinamo

Dinamo București, câștigătoarea ediției 2021 a Cupei Dinamo

Vineri și sâmbătă, Arena de Baschet din Capitală a găzduit un turneu amical la care au participat trei formații bucureștene și una din Ploiești. Competiția a fost câștigată de către echipa gazdă, care s-a impus în actul decisiv împotriva lui CSM Ploiești: 81-79.

În semifinalele turneului, atât Dinamo București, cât și CSM Ploiești au reușit să le învingă ușor pe Rapid București și a Stelei București. „Câinii roșii” au câștigat cu 86 la 62, în timp ce prahovenii s-au impus la 18 puncte: 91-73.

Ieri (18.09), în a doua zi a competiției, duelurile au fost mult mai echilibrate. În finala mică, Rapid a învins-o pe Steaua cu scorul de 74 la 68, iar, în finala mare, Dinamo a trecut de Ploiești la o diferență de două puncte: 81-79.

Din tabăra lui Hristu Șapera s-au remarcat Nenad Miljenovic (22 de puncte, 5 pase decisive, 3 recuperări) și Cecil Williams (20 de puncte, 8 recuperări). De partea cealaltă, cei mai buni jucători au fost Bogdan Popa (18 puncte), Deion Hammond (14 puncte) și Kwame Vaughn (14 puncte).

Așadar, clasamentul Cupei Dinamo Kelme este următorul:

  1. CS Dinamo București
  2. CSM Ploiești
  3. Rapid București
  4. CSA Steaua București

*foto: Facebook – Dinamo București Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!