Stiri Cupa României Masculin

Dinamo București și U-BT Cluj-Napoca își dau întâlnire la Ploiești

Paul Olar

Paul Olar
10.12.2015

Returul actualului sezon regulat o găsește pe Dinamo București la Ploiești. Gruparea lui Aleksandar Todorov primește vizita lui U-BT Cluj-Napoca, într-o confruntare programată vineri, 11 decembrie. Duelul va demara la ora 17:15, în direct la Digi Sport.

După un start de stagiune excelent, echipa din capitală a avut evoluții oscilante. Practic, Dinamo a bifat, până la ora actuală, un bilanț de șase victorii și cinci eșecuri. Ultima dată, Marinov și compania au depășit pe Gaz Metan Mediaș, scor 101-74.

De partea cealaltă, U-Banca Transilvania nu se ridică la nivelul așteptărilor din vară. Deși valoarea lotului este evidentă, rezultatele nu sunt printre cele mai mărețe. Baschetbaliștii antrenați de Marcel Țenter vin după un eșec suferit în ultima secundă, la Târgu Mureș. De asemenea, ardelenii au șase succese, respectiv patru înfrângeri.

Așa cum am precizat anterior, încleștarea de mâine se va disputa la Sala Olimpia din Ploiești. Sala Dinamo nu a primit încă aviz din partea ISU, așa că oficialii bucureșteni, în colaborare cu cei prahoveni, au decis să mute meciul la Ploiești.

Prin urmare, baschetul de Ligă Națională revine în Sala Olimpia, iar spectatorii nostalgici vor putea urmări la lucru numeroși foști jucători de la Asesoft. Printre aceștia îi amintim pe Darius Hargrove, Filip Adamovic, Ivan Zigeranovic. Totodată, în staff-ul lui Dinamo face parte și Virgil Căruțașu.

*Foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!