Stiri Cupa României Masculin

Dinamo și Craiova se întâlnesc într-un meci cu tradiție în sportul românesc

Paul Olar

Paul Olar
02.11.2015

CS Dinamo București primește luni, 2 noiembrie, vizita formației SCM U Craiova, într-un joc ce contează la etapa cu numărul VI. Partida demarează la ora 17:30, urmând a fi arbitrată de o brigadă formată din Alexandru Olaru, Bogdan Podar, Sorin Drugău.

Cu un bilanț de 3 victorii și 2 eșecuri, trupa antrenată de Aleksandar Todorov se clasează pe locul șase, totalizând 8 puncte. Formația din capitală a inaugurat perfect sezonul, răpunând nume grele precum U-BT Cluj-Napoca sau BC Mureș. Totuși, terierii vin să se revanșeze pentru un eșec neașteaptat, suferit în fața lui Phoenix Galați.

De partea cealaltă, SCM U Craiova a pierdut în actuala stagiune doar confruntarea cu Steaua CSM EximBank. Formația condusă din deren de către Cătălin Burlacu își anunță deja pretențiile, câștigând partide cu adversari dificili, printre care BCM U Pitești sau Energia Târgu Jiu.

Revenind asupra încleștării de astăzi, trebuie precizat că istoria anunță o dispută strânsă. Dintre cele 14 meciuri consemnate, doljenii și-au adjudecat 7. Totodată, duelul are o însemnătate deosebită pentru sportul românesc, fiind cunoscută rivalitatea dintre Dinamo și reprezentanta Băniei. 

*Foto: csdinamo.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!