Stiri Cupa României Masculin

Dinamo și Phoenix își dau întâlnire astăzi

Paul Olar

Paul Olar
18.01.2016

CS Dinamo București primește luni, 18 ianuarie, vizita formației Phoenix Galați, într-o confruntare ce contează la etapa cu numărul XVI. Duelul va demara la ora 19:00, în direct la postul de televiziune Digi Sport.

Baschetbaliștii lui Aleksandar Todorov dispută, după o pauză de peste o săptămână, o nouă partidă oficială. În ultima reprezentație, Dinamo a trecut de Energia Târgu Jiu, scor 78-72, pentru a pleca cu prima șansă la calificarea în Final Four-ul Cupei României. În campionat, formația din capitală a bifat opt victorii și șapte eșecuri, clasându-se pe locul opt, cu un total de 23 de puncte.

De partea cealaltă, Phoenix nu a jucat niciun meci de Cupă a României în acest început de an. Chiar și așa, baschetbaliștii lui Florin Nini au obținut un rezultat uriaș în etapa precedentă. Dunărenii au învins marea rivală a lui Dinamo, și anume Steaua CSM EximBank, scor 71-65. Phoenix se află pe poziția a noua, grație celor șase succese și nouă înfrângeri.

Spre deosebire de încleștarea din tur dintre Dinamo și Phoenix, în ambele tabere au apărut nume noi. Dinamo l-a transferat pe Darko Balaban, pe când Phoenix a apelat la serviciile canadianului Steve Sir.

Meciul de astăzi va fi arbitrat de o brigadă alcătuită din Bogdan Podar, Istvan Bertalan, Costin Bogdănescu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!