Stiri Cupa României Masculin

Dinamo Știința va primi vizita lui CSM Mediaș în manșa retur din turul doi al Cupei României

Dinamo Știința va primi vizita lui CSM Mediaș în manșa retur din turul doi al Cupei României

Dinamo Știința București va primi miercuri, 4 decembrie, vizita celor de la CSM Mediaș, în manșa retur din cadrul turului doi al Cupei României. Partida începe de la scorul de 84-79 pentru ardeleni, rezultat obținut în meciul tur.

La Mediaș, Jacob Gibson a fost cel mai bun marcator al gazdelor cu 23 de puncte (6x3), plus 5 recuperări și 5 pase decisive, iar Titus Nicoară a terminat în double-double cu 18 puncte și 13 recuperări. Asta în timp ce Javon Masters a marcat 24 de puncte, cu un indice al eficienței de +35.

Cu toate acestea, victoria medieșenilor a fost umbrită de accidentarea lui Octavian Popa-Calotă. Veteranul român s-a lovit cap în cap cu Tony Gugino și a avut nevoie de cinci copci după ce a ieșit de pe teren cu capul spart.

Fără „Kevin”, CSM Mediaș a suferit o înfrângere dură pe terenul celor de la CSM Focșani, scor 70-49. Rămâne de văzut dacă Popa-Calotă va intra în partida din Sala Dinamo.

Nici Dinamo Știința nu a învins în ultima rundă. Elevii lui Tudor Costescu au avut însă o prestație bună pe terenul singurei formații neînvinse din LNBM, Grupa Valorică A și au pierdut contra lui U-BT Cluj, scor 101-90. La trupa din Ștefan cel Mare absentează de la începutul sezonului extrema Dani Ioniță.

Partida dintre Dinamo Știința și CSM Mediaș se joacă miercuri, 4 decembrie, de la ora 19:00, la sala Dinamo din Capitală.

*foto: facebook CSM Mediaș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!