Stiri Cupa României Masculin

DJ Seeley: „Intensitatea a fost bună încă de la început”

DJ Seeley: „Intensitatea a fost bună încă de la început”

U-BT Cluj-Napoca a reușit să câștige cu 87-67 în Oradea Arena în primul meci din grupa B a Cupei României. Deținătorii Cupei României au trecut de CSM CSU Oradea în derby-ul fazei inaugurale în competiția amintită.

DJ Seeley s-a evidențiat cu 18 puncte pentru alb-negrii în primul meci oficial al noului sezon. Americanul a terminat cu 4/4 de la distanță, dar și de la linia de fault, singurele ratări avându-le din interiorul arcului de cerc (1/4).

După încheierea meciului, acesta a oferit câteva declarații pentru reporterul BaschetRo prezent la sală:

„Intensitatea a fost bună încă de la început. Consider că ne-am apărat bine. Sigur, avem încă lucruri de corectat, dar per total a fost un meci foarte bun pentru noi.

M-am simțit minunat. Energia a fost foarte bună aici, cu ambele grupuri de fani și mi-a plăcut.”

Seeley a spus că intensitatea trebuie să rămână neschimbată și în fața lui Dinamo.

„Îmi doresc același lucru și în următorul meci, să începem bine meciul și să fim agresivi. Ne odihnim în această seară și mâine ne vom concentra la fel de mult. E greu cu meciuri în zile consecutive, dar trebuie să ne facem treaba.”

U-BT Cluj se va duela cu Dinamo în al doilea meci al grupei B. Jocul de sâmbătă, 16 septembrie, va avea loc de la ora 19.00 și va putea fi urmărită pe FRB TV, respectiv pe www.digisport.ro.

*foto: basketnews.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    Scuzați expresia
    Dar băiatul asta are un fizic zici ca e taur comunal. Și spun asta in sensul bun al cuvântului:).
    Zici ca e dj Kennedy

    cu 7 luni în urmă (15.09.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!