Stiri Cupa României Masculin

Dorin Pintea: "Îmi ofer demisia"

Paul Olar

Paul Olar
12.01.2014

Seară neagră la Cluj-Napoca după elimiarea echipei "U"-BT Mobitelco din Cupa României. Ardelenii au fost înfrânți și în retur de către BCM U Pitești, iar în perioada următoare se anunță o serie de modificări pe malul Someșului.

Dezamăgit, antrenorul Dorin Pintea a anunțat că ia în calcul să renunțe la postura de principal, urmând ca oficialii clujenilor să ia o decizie cât de curând.

Domnule Pintea, nicio șansă în fața Piteștiului...

Nu am cum să explic acest eșec decât într-un singur fel. În toate cazurile când echipa pierde, antrenorul este de vină, deci îmi asum toate riscurile și toate consecințele. Eu sunt principalul vinovat pentru această înfrângere.

Când spuneți riscuri vă referiți și la posibilitatea de a fi demis?

Da, bineînțeles. Am vorbit deja, pentru binele echipei sper să fie un reviriment, așa că îmi ofer demisia. Urmează să se decidă ce se va întâmpla.

Cum a reacționat domnul Cristescu la auzul acestei decizii?

La întoarcere am spus că sunt principalul vinovat pentru toate întâmplate, o să se decidă curând ce va fi.

V-ați simțit depășit de situație?

Nu m-am simțit depășit de situație, dar în cazul în care ai atâtea mingi pierdute, greșeli individuale și recuperări în minus înseamnă că eu am greșit ceva.

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!