Stiri Cupa României Masculin

Dorin Pintea: “Misiunea este la fel de grea și dacă băteam la 10 puncte pe Timișoara”

Paul Olar

Paul Olar
27.09.2014

După cum preconiza Dorin Pintea, U BT Cluj-Napoca a avut serios de furcă cu BC Timișoara. Clujenii s-au impus la diferență de o posesie, 73-71, iar tehnicianul spune că un succes în retur este obligatoriu pentru calificarea mai departe.

“Am știut că o să fie un meci foarte greu încă de la început. Ne așteptam la echipa Timișoarei să joace foarte bine. Știam că ei au jucători foarte experimentați și noi nu ne-am regăsit în primele două sferturi. După pauză, a fost un pic de schimbare în atitudinea jucătorilor, ne-am apărat mult mai agresiv și ne-au intrat coșurile de trei puncte. Misiunea este la fel de grea și dacă băteam la 10 puncte. Trebuie să mergem la Timișoara să câștigăm dacă vrem să ne calificăm în turul doi,” a precizat antrenorul la finalul încleștării.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!