Stiri Cupa României Masculin

Dorin Pintea: "Nu îmi explic diferența foarte mare dintre jocul nostru din deplasare și cel de acasă"

Paul Olar

Paul Olar
12.01.2014

"U"-BT Mobitelco încearcă să-și ia duminică revanșa în fața celor de la BCM U Pitești, într-o partidă programată la ora 19:45. Partida are loc la Sala Sporturilor "Horia Demian", iar Dorin Pintea se arată destul de încrezător în șansele trupei sale.

Tehnicianul a analizat pentru u-mobitelco.ro eșecul ardelenilor din tur, "Bobo" fiind convins că diferența de 15 puncte poate fi surmontată.

"În acest retur avem doar o singură șansă, să jucăm la victorie, agresiv și să încercam să remontam diferența de 15 puncte. Vreau să spun că dacă stăm să comparăm cele două meciuri cu Pitești, cel din tur și cel de acum din Cupa României, ambele partide le-am pierdut la diferență mare, unul la 17 și celălalt la 15 puncte. În tur, Pitestiul ne-a dominat la recuparare. Au avut dublu față de recuperările noastre. În a doua partidă am încercat să stopăm aceste recuparari și cât de cât am reușit, au avut doar trei în plus față de noi, dar am pierdut foarte mult la procentajul de la trei puncte. Am avut o zi foarte foarte slabă, comițând greșeli neforțate. Toate acestea au contat foarte mult în balanța jocului. Observând aceste lucruri, avem credința că vom reuși să omitem aceste greșeli, iar în meciul retur de Cupă României să avem șanse să câștigăm."

Referitor la prestația modestă a elevilor săi în confruntările din deplasare, antrenorul a declarat:

"Nu îmi explic diferența foarte mare dintre jocul nostru în deplasare și jocul de acasă, poate lipsă de concentrate, poate acasă jucătorii se concentrează foarte bine în fața publicului clujean, își doresc foarte mult victoria, poate în deplasare apare o relaxare. 15 puncte nu sunt foarte multe de recuperat, sunt multe exemple în care s-a recuperat ecartul de 20 de puncte la pauză și s-a câștigat meciul, deci nu ar fi o mare problemă, dar trebuie să lucrăm foarte mult la concentrare și la execuție atât în atac, cât și în apărare."

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!