Stiri Cupa României Masculin

Dorin Pintea: “Pe lângă această eliminare, noi am plătit scump cu accidentările”

Paul Olar

Paul Olar
01.10.2014

U Banca Transilvania a ratat șansa de a accede în faza următoare a Cupei României ca urmare a eșecului repurtat miercuri.

Formația pregătită de Dorin Pintea a pierdut în fața grupării BC Timișoara, iar Dorin Pintea regretă cele întâmplate pe Bega. În afara unui rezultat dezamăgitor, clujenii se confruntă cu accidentări ce îi dau bătăi de cap tehnicianului.

“A fost o victorie meritată a Timișoarei, au fost mai preciși, mai exacți pe finalul meciului. Cred că aruncările de trei puncte au făcut diferența în acest meci. Pe lângă această eliminare din cupă, noi am plătit scump cu accidentările celor trei jucători, Medvedj, Barnette și Cuic. Sperăm să nu fie vorba de accidentări foarte grave, vom afla mai multe la întoarcerea acasă.” A precizat antrenorul, conform u-mobitelco.ro

*Foto: Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!