Stiri Cupa României Masculin

Dorin Pintea: „Rămâne un gust amar că nu am reușit să jucăm finala”

David Istrate

David Istrate
31.05.2019

Dorin Pintea: „Rămâne un gust amar că nu am reușit să jucăm finala”

După victoria cucerită de U-BT Cluj-Napoca în ziua de joi, 30 mai, sezonul acestora s-a încheiat oficial. „Studenții” nu au reușit să își îndeplinească niciunul dintre obiectivele propuse, fiind eliminați în semifinale, atât în Cupa României, cât și în Liga Națională.

Totuși, U-BT Cluj-Napoca a trecut de SCM U Craiova, în finala mică, și a terminat ediția 2018-2019 cu medaliile de bronz. La finalul ultimului joc, „Bobo” Pintea, antrenorul interimar al formației clujene, a avut următoarea declarație:

Mă bucur că am reușit să câștigăm al doilea meci și că am terminat pe locul trei. Rămâne un gust amar că nu am reușit să jucăm finala și că s-a întâmplat ce s-a întâmplat în toate aceste zile. Rasic a fost un jucător determinant și în finala mică, reușind să contribuie cu vârf și îndesat la victoriile obținute. I-am mulțumit după meci și rămâne un jucător de mare valoare. Este printre cei mai buni care au evoluat vreodată în România.”

Așadar, după cum s-a anunțat înaintea începerii finalei mici, acesta a fost ultimul sezon din cariera lui Aleksandar Rasic, un baschetbalist cu un CV impresionant, care îl recomandă în lista celor mai buni jucători care au evoluat în campionatul românesc. Pe lângă plecarea lui Rasic, U-BT Cluj-Napoca l-a pierdut și pe Mihai Silvășan, cel ce a antrenat această echipă, în ultimii trei ani. Rămâne să vedem ce decizie va lua conducerea clubului universitar legat de persoana care va veni pe banca echipei.

*foto: u-bt.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    sper
    sa ramana Bobo ca secund. Ca secund, da? :)

    cu 4 ani în urmă (31.05.2019) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Inca mai sper, sa vina Bobo principal! Numai ca de data asta sa aiba si un secund la un nivel bun(cum are Oradea), ca daca iar ii singur ca data trecuta nu facem treaba. Si acum ma mir cum a reusit sa antreneze echipa un an de zile de unul singur fara secund.
    Antrenor este, jucatorii sa fie alesi cu cap!

    cu 4 ani în urmă (31.05.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii