Stiri Cupa României Masculin

Dorin Pintea: "Sper să mai spălam din rușinea meciului tur"

Paul Olar

Paul Olar
08.01.2014

"U"-BT Mobitelco se deplasează miercuri pe terenul lui BCM U Pitești pentru a disputa prima partidă a turului doi din Cupa României.

Într-o declarație acordată site-ului oficial al grupării ardelene, Dorin Pintea prefațează jocul cu argeșenii.

"În primul rând, A«La Mulți Ani!A» tuturor, le doresc tuturor fanilor noștri un An Nou fericit. Ne așteaptă un prim meci foarte important, este primul meci din Cupă, practic prima repriză a confrutarii cu Pitestiul. Mă aștept să fie un meci viu disputat, în care sper să mai spălam din rușinea meciului tur. Noi ne-am reunit imediat după Crăciun, am efectuat antrenamente până în 31, iar apoi am reluat pregătirea în 2 ianuarie. Nu știu dacă noi suntem favoriți în această confruntare, dar noi ne dorim foarte mult să ajungem în final-four-ul Cupei României. Au plecat (de la BCM U Pitești - n.n.) în pauza competițională doi jucători români și un jucător străin, Krapic, sigur își vor aduce alți jucători, deci ne așteptăm la o mică surpriză din partea lor. Ne dorim foarte mult să ajungem în final-four, anul trecut am jucat finala Cupei României și ne-am dori foarte mult să ajungem din nou acolo. Pentru noi este un avantaj faptul că jucăm meciul retur la Cluj, sperăm să câștigăm ambele partide."

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!