Stiri Cupa României Masculin

Doug Plumb: ”Am auzit că sunt o echipă foarte bună”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
25.09.2014

Canadianul Doug Plumb a vorbit pentru site-ul nostru despre partida împotriva celor de la BCM U Pitești din cadrul primei manșe a Cupei României. Acesta este nerăbdător ca noul sezon competițional să înceapă.

Sunt nerăbdător și abia aștept provocarea împotriva Piteștiului din acest weekend. Am auzit că sunt o echipă puternică și va fi o bună unitate de măsură pentru a vedea unde suntem. Noi nu am fost împreună așa mult timp în acest presezon ca o echipă completă, deci mai avem câteva lucruri de pus la punct care vor veni cu timpul, dar mie îmi place unde suntem până în acest moment. Poate noi nu suntem cea mai impozantă echipă, dar vom lupta în fiecare minut al fiecărui meci și vom surprinde o mulțime de echipe. Cum am mai spus, ca și registru tactic mai trebuie să jucăm puțin împreună, pentru a avea fi o echipă bine legată dar condiția noastră fizică și atitudinea sunt exact acolo unde ar trebui să fie.

Partida se va desfășura vineri cu începere de la ora 18.00, fiind transmisă în direct pe scmpitesti.ro

foto: novatv.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!