Stiri Cupa României Masculin

Dragan Bajic: „În ciuda tuturor problemelor, nu mergem în Bulgaria cu un steag alb”

Dragan Bajic: „În ciuda tuturor problemelor, nu mergem în Bulgaria cu un steag alb”

Miercuri, 23 septembrie, U-BT Cluj-Napoca va întâlni KK Igokea Aleksandrovac în preliminariile Basketball Champions League. 

Antrenorul campioanei Bosniei, Dragan Bajic, a vorbit, pentru SportDC.net, despre șansele echipei sale în confruntarea cu clujenii și despre cazurile de COVID-19 cu care s-a confruntat echipa sa, respectiv cum acestea au afectat pregătirea pentru turneul preliminar de la Botevgrad. 

Este bine cunoscut prin ceea am trecut în ultima perioadă și faptul că munca noastră și pregătirea pentru turneu au fost foarte dificile. Motivele sunt intrarea coronavirusului în echipă și numărul insuficient de jucători pentru un bun proces de antrenament, precum și perioada în care ar fi trebuit să jucăm 4-5 meciuri de pregătire, meciuri pe care am fost nevoiți să le anulăm.

 În ciuda tuturor problemelor, nu mergem în Bulgaria cu un steag alb. Vom încerca să ne dăm maximul și să ajungem în grupele Basketball Champions League.

De asemenea, experimentatul tehnician a avut cuvinte de laudă la adresa lui U-BT Cluj și stilului de joc adoptat de Mihai Silvășan și Duško Vujošević.

Adversarul are o calitate foarte bună, o mulțime de jucători de calitate și cu experiență. U-BT Cluj este o  echipă care joacă un baschet foarte solid și doar dacă reușim să ne adaptăm la acel stil de joc și să răspundem la el în cel mai bun mod, putem spera la un rezultat pozitiv.

După cum spunea, partida eliminatorie dintre cele două formații va avea loc mâine, 23 septembrie, de la ora 20:30 în Bulgaria la Botevgrad. 

*foto: srpskainfo.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!