Stiri Cupa României Masculin

Dragan Petricevic: „Apărarea și-a spus cuvântul în momentele cheie ale jocului”

Dan Oancia

Dan Oancia
02.10.2014

BC Timișoara a gestionat bine înfrângerea la doar două puncte din turul optimilor Cupei României, de la Cluj-Napoca. „Leii” din Banat și-au respectat supranumele, iar după un început de joc puțin mai ezitant, s-au redresat treptat, atingându-și zenitul în ultimul sfert. 13 puncte diferență au fost între cele două echipe la finalul celor 40 de minute, iar tabela sălii „Constantin Jude” a arătat 85-72 pentru gazde.

Antrenorul principal al echipei BC Timișoara, Dragan Petricevic, s-a arătat satisfăcut la sfârșitul partdei de calificarea obținută. Suntem foarte mulțumiți, consider în continuare U BT Cluj printre cele patru forțe ale campionatului intern. Au jucat foarte bine până în ultimele minute. Undeva la începutul sfertului patru au început niște semne. Cred că am fost presați cu gândul la calificare, deși nimeni nu le-a impus decât să jucăm un baschet bun. Clujul are echipă experimentată, niciun copil în lot, cei patru de la final sunt români de lot național. Desigur au gestionat mult mai bine cam 28-29 de minute. Cel mai important lucru e că am obținut o calificare, deși la final, poate nu era chiar de 13 puncte diferența. Nu vreau să exagerez, dar am reușit să ne apărăm șansa. Tot ce trebuia să facem e să introducem un pic de ritm în joc. Am simțit că suntem puțin lenți, nu alergasem așa cum trebuia, asta le-am cerut jucătorilor, au intrat câteva mingi importante, e victoria întregii echipe, fiecare jucător și-a adus aportul”, a declarat Dragan Petricevic, conform sport9.ro.

Petricevic a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor prezenți în tribuna sălii „Constantin Jude”, fiind de părere că aceștia și-au adus contribuția, indirect, asupra jocului echipei sale. ”Apărarea și-a spus cuvântul în momentele cheie ale jocului. Publicul azi a fost deosebit, am spus, același lucru s-a întâmplat la Cluj, când noi ne-am blocat un pic. Au dat cu siguranță o energie, un imbold pentru echipa gazdă. Eu mă bucur și cred că e o invitație bună pentru meciul de sâmbăta ce urmează, cu Steaua. Adevărul e că întâlnim în primul meci din Cupă și primul din campionat acasă două echipe, care după tot ce au făcut în vară, sunt cu siguranță în primele patru”, a conchis antrenorul echipei BC Timișoara la finalul meciului.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Hoop :

    o fi bine...
    nu se face sa aveti declaratii preluate de la altii... chestie de orgoliu

    cu 9 ani în urmă (02.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!