Stiri Cupa României Masculin

Dragan Petricevic: „Consider că putem vorbi despre două lucruri, victorie meritată și că mai avem de muncit”

Dragan Petricevic: „Consider că putem vorbi despre două lucruri, victorie meritată și că mai avem de muncit”

SCM Timișoara a obținut prima victorie a sezonului în etapa a 2-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Echipa de pe Bega a trecut pe propiul teren de SCM U Craiova cu scorul de 84-73. La finalul jocului, Dragan Petricevic a tras concluziile despre acest, la capătul căruia consideră că echipa lui a obținut un succes meritat.

„Cine se aștepta ca după 20 de puncte la pauză noi să mergem spre 30 de puncte, înseamnă că nu cunoaște campionatul României. Craiova este o echipă foarte bună. Pe fondul unor ratări, atunci când am avut siuații deschise, să am omis să ne apărăm. După fiecare ratare am primit un coș rapid. Cu o viteză mult mai mare decât am executat noi atacurile Craiova a revenit și au avut niște procentaje excepționale în sfertul trei. Noi am crezut totuși în victorie. Am condus meciul din prima secundă până la final. Mi se pare că nu am avut nicio întoarcere de scor. Eu consider că putem vorbi despre două lucruri, victorie meritată și că mai avem de muncit. Felicitări echipei! Am jucat o apărare foarte bună în primele două sferturi. Cum am uitat înfrângerea grea din prima etatpă, exact așa vom uita și această victorie și o să revenim miercuri la antrenamente pentru a ne pregăti de următorul meci.”

 SCM Timișoara are 1-1 la general în clasamentul LNBM iar în etapa viitorare va juca pe terenul celor de la CSA Steaua București.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!