Stiri Cupa României Masculin

Dragan Petricevic: „Cred în potențialul acestei echipe”

Dragan Petricevic: „Cred în potențialul acestei echipe”

SCM OHMA Timișoara primește vizita lui CSO Voluntari vineri, 6 mai, în cel de-al doilea meci al seriei din prima rundă a playoff-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin. Ilfovenii s-au impus în deschiderea seriei cu 95 la 72.

Înaintea confruntării din Sala Sporturilor „Constantin Jude”, Dragan Petricevic a oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook a clubului bănățean:

„Este clar că trebuie să găsim modalitatea de a ne prezenta la acest joc mai bine decât la cel de la Voluntari. Venim după un drum foarte lung cu autocarul, dar suntem obișnuiți cu asta și nu căutăm un alibi. O să încercăm să ne jucăm cât mai bine și să găsim resursele de a duce seria într-un meci decisiv, chiar dacă nu îl putem folosi pe Mirkovic. Eu cred în potențialul acestei echipe, dar nu trebuie să punem noi pe această echipă o presiune mai mare decât pune Voluntariul. Sunt diferențe uriașe între aceste două grupări, de bugete și de obiective. Înainte de a începe această serie, am discutat despre șansele formației noastre de a juca în semifinale. După foarte mult timp, echipa a produs această emoție la Timișoara. Dacă o să reușească să urce în semifinale, este foarte bine, dacă nu o să reușească, trebuie aplaudată pentru ceea ce a făcut până acum.”

Timișoara nu se va putea baza în mod sigur pe Adam Mirkovic, acesta fiind sancționat cu un fault descalificator în partida de la Voluntari. Mai multe detalii despre acel moment, AICI.

În cazul unui succes, CSO Voluntari ar avansa pentru al doilea sezon la rând în semifinalele Ligii Naționale, iar un succes al bănățenilor ar trimite seria în decisiv și formația calificată s-ar decide pe 9 mai, la Voluntari.

Întâlnirea de la Timișoara are loc vineri, 6 mai, de la ora 18.00 și va putea fi urmărită pe YouTube FRB TV.

*foto: Facebook Leii din Banat SCM OHMA Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!