Stiri Cupa României Masculin

Dragan Petricevic, despre încheierea sezonului LNBM: „Dacă se va depăși perioada contractuală, va fi o problemă”

Dragan Petricevic, despre încheierea sezonului LNBM: „Dacă se va depăși perioada contractuală, va fi o problemă”

Sport Club Municipal Timișoara este una dintre echipele din Liga Națională de Baschet masculin care se confruntă cu problemele generate de virusul COVID-19 în lumea sportului. Incertitudinea privind reluarea sau suspendarea campionatului plutește în rândul echipelor din România, iar gruparea bănățeană a luat deja o primă decizie în ceea ce-i privește pe sportivi. 

Conform unei declarații pe care Dragan Petricevic a oferit-o publicației tmsport.ro, noul director tehnic al grupării timișorene a vorbit despre posibilitatea ca actualul sezon din LNBM să fie întrerupt din cauza coronavirusului. Acesta afirmă că își dorește reluarea campionatului, însă consideră că dacă se va depăși perioada contractuală ar putea exista o problemă.

Așteptăm o decizie a Federației Române de Baschet. Eu personal mi-aș dori să se reia campionatul, dar depinde sub ce formă. Dacă se va depăși perioada contractuală e o problemă, pentru că nu avem bugetate aceste cheltuieli. Vom vedea, sperăm să se găsească o formă normală. Cred că niciun club în actualele condiții din România nu va primi un buget suplimentar”, a spus Dragan.

Tehnicianul a anunțat că ultimul antrenament al echipei a fost joia trecută, iar începând de miercuri sportivii au dreptul să plece de acasă, dacă doresc, contractele fiind în vigoare:

„I-am anunțat pe jucători că dacă vor, pot pleca acasă. Până acum nu i-am lăsat pentru că nu știam ce urma să se întâmple, dar starea de urgență se va prelungi până în 16 aprilie. Probabil primii vor pleca sârbii, pentru că la ei restricțiile sunt mai dure ca la noi, nu se poate ieși din casă între orele 20-5. Urmează să vedem cum vor zbura americanii, îi sprijinim cu orice. Ei sunt în continuare jucătorii noștri, noi doar am sistat activitatea. Astăzi nu au avut probleme cu mâncarea, pentru că în continuare se poate cumpăra din restaurante, la pachet”, a mai spus Petricevic, potrivit tmsport.ro.

*foto: sportpictures.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!