Stiri Cupa României Masculin

Dragan Petricevic, după calificarea în sferturile Cupei: „Apreciez efortul jucătorilor”

Dragan Petricevic, după calificarea în sferturile Cupei: „Apreciez efortul jucătorilor”

SCM Timișoara a obținut marți o nouă victorie la scor în fața lui CSM Miercurea Ciuc și, astfel, s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României. Diferența majoră s-a făcut în prima repriză, încheiat cu un avantaj de 23 de puncte în favoarea bănățenilor: 47-24. În cele din urmă, la finalul jocului, tabela a arătat o diferență de 20 de puncte: 83-63.

Dragan Petricevic s-a arătat mulțumit de prestația elevilor săi și, mai ales, de atitudinea acestora.

Apreciez efortul jucătorilor. Au respectat adversarul în acest meci, nu s-au relaxat după diferența mare din jocul de la Miercurea Ciuc. Mă bucur că au procedat așa, înseamnă că suntem pe un drum bun. Nu putem să promitem că de fiecare dată vom învinge adversarul cu care jucăm dar, categoric, trebuie să avem aceeași atitudine mereu și de data asta am avut-o”, conform radiotimisoara.ro.

Antrenorul lui SCM Timișoara a reușit în această dublă-manșă să le ofere mai multe minute tinerilor români pe care îi are pe bancă.

Mi se pare și normal în aceste meciuri. Trebuie încurajați. Sunt meciuri în care primesc șanse. Cred că Roland Stanciu a avut peste 10, 12, 13 minute. La 16 ani, orice secundă petrecută pe teren este în favoarea lui.

SCM Timișoara ar fi trebuit să o întâlnească pe CSO Voluntari în prima etapă a Ligii Naționale, însă gruparea ilfoveană se află în Olanda, pentru turneul de calificare FIBA Europe Cup, iar jocul a fost amânat.

*foto: Valentin Todea/Baschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!