Stiri Cupa României Masculin

Dragan Petricevic: „În baschet, diferența de zece puncte nu înseamnă o comoară”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
28.12.2021

Dragan Petricevic: „În baschet, diferența de zece puncte nu înseamnă o comoară”

SCM Timișoara se deplasează la Craiova pentru manșa retur din sferturile de finală ale Cupei României, împotriva celor de la SCM Universitatea. Meciul va avea loc miercuri, 29 decembrie, de la ora 17:00.

În tur, Leii din Banat s-au impus cu 97-87, după un meci cu multe răsturnări de situație. Dragan Petricevic a vorbit despre duelul cu oltenii de la mijlocul săptămânii.

„În baschet, diferența de zece puncte nu înseamnă o comoară, un tezaur, care să-ți ofere o zonă de confort. Nu trebuie să intrăm în teren cu gândul de a apăra cele zece puncte, ci de a evolua cât se poate de bine și de a câștiga. Craiova a demonstrat de multe ori în acest sezon că este o echipă periculoasă, atletică, dar eu am încredere în jucătorii pe care îi antrenez și mergem acolo pregătiți să luptăm pentru calificarea în Final Four”, a declarat Petricevic pentru site-ul oficial al echipei sale.

Meciul de miercuri va fi televizat pe Digisport și LookSport, iar pe YouTube va putea fi urmărit pe canalul FRB TV.

*foto: facebook Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!