Stiri Cupa României Masculin

Dragan Petricevic: „În cupă avem obligația de a folosi un român pe teren în cele 40 de minute, iar Clujul are un avantaj”

Dan Oancia

Dan Oancia
25.09.2014

BC Timişoara şi „U” Banca Transilvania Cluj se vor întâlni în primul meci oficial din noul sezon pentru ambele echipe, sâmbătă, de la ora 20, în fieful echipei de sub Feleac. În sezonul trecut, ambele grupări au profitat de avantajul terenului propriu și de aportul fanilor, impunându-se fiecare „acasă”, 90-72 în meciul de la Cluj, pentru „U”, respectiv 90-77 pentru „leii din Banat”, la Timișoara.

Înaintea jocului de sâmbătă, într-o conferință de presă organizată astăzi de BC Timișoara, antrenorul Dragan Petricevic s-a arătat încrezător în șansele echipei antrenată de el. Întâlnim o echipă care s-a întărit semnificativ. Clujul și Steaua sunt echipele cu cel mai important aport din partea jucătorilor români. În aceste meciuri din Cupă avem obligația de a folosi un român pe teren în cele 40 de minute și, probabil, aici Clujul are un avantaj. Dar nici eu nu mă plâng. Poate nu am atâția jucători experimentați, dar am copii cu multă energie, dornici de afirmare. Dacă asta va face diferența, asta este, dar eu am încredere că putem reuși un rezultat bun”, a spus Petricevic.

De asemenea, antrenorul sârb privește partida și dintr-un alt punct de vedere, spunând că numărul amicalelor jucate în deplasare pot constitui un avantaj. Am jucat în deplasare multe partide de verificare, deci ar trebui să fim pregătiţi pentru acest joc, dar meciurile de pregătire nu seamănă niciodată cu cele oficiale. Acum vom vedea ce înseamnă când e și un public numeros, când există și transmisiune TV, lucruri cu care nu ne-am întâlnit în pregătiri. Întotdeauna primul meci oficial acasă produce emoţie: Clujul va avea aceste emoţii sâmbătă, iar noi miercuri, la retur”, a conchis Dragan Petricevic.

*Foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!