Stiri Cupa României Masculin

Dragan Petricevic: „În meciurile cu miză, jucătorii experimentați cu valoare fac diferența”

Dragan Petricevic: „În meciurile cu miză, jucătorii experimentați cu valoare fac diferența”

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara s-a calificat în Final 8-ul Cupei României de pe primul loc în grupa E, după ce a câștigat și cu BC CSU Sibiu în ultimul joc de la Mediaș, scor 90-77.

Dragan Petricevic a acordat câteva declarații pentru pagina de Facebook BC CSU Sibiu la final de meci, punctând următoarele:

„Am controlat întregul meci, însă diferența de scor care a fost la un moment dat pe tabelă, de 18 puncte, nu este cea reală dintre cele două echipe. Vreau să mă gândesc în primul rând la echipa mea și să-i felicit pe jucători, pentru că este victoria lor. După ziua de ieri (n.r. duminică, 2 octombrie) au înțeles mesajul că numărul de greșeli comise în primul meci nu reprezintă valoarea lor reală. Astăzi (n.r. luni, 3 octombrie) am jucat cu mai multă atenție, iar acest lucru s-a văzut. Contează doar calificarea, nu modul în care am jucat un meci. Ne concentrăm acum pe jocul de campionat de sâmbătă. Va urma, miercuri, o partidă în Alpe Adria Cup. Nu va fi ușor pentru noi, deoarece jucăm pe trei fronturi, însă ne-am asumat acest lucru. Bineînțeles că experiența și-a spus cuvântul. Eu am ales jucători experimentați și acest lucru s-a văzut astăzi. În meciurile cu miză, jucătorii experimentați cu valoare fac diferența”

Timișoara a adunat două victorii în grupa de la Mediaș, 80-72 cu CSM Târgu Jiu și 90-77 cu CSU Sibiu. În urma acestor rezultate, „Leii din Banat” au obținut biletele pentru Final 8 alături de formațiile CSM CSU Oradea, U-BT Cluj-Napoca, CSO Voluntari, Rapid București și FC Argeș (lucky loser).

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!