Stiri Cupa României Masculin

Dragan Petricevic: „Între noi și echipele din top 4 există destule diferențe”

Dragan Petricevic: „Între noi și echipele din top 4 există destule diferențe”

SCM Timișoara a pierdut la limită, 79 la 76, cu CSM Oradea într-un meci din sferturile de finală ale Cupei României. 

În ciuda înfrângerii suferite, implicit a eliminării din lupta pentru trofeu, Dragan Petricevic s-a arătat destul de mulțumit de prestația jucătorilor săi în condițiile în care Sherwood Brown, una din principalele arme ofensive ale echipei, a suferit o accidentare după 12 minute de joc, iar Nikola Pesakovic, revenit la clubul de pe Bega, nu este încă refăcut după o accidentare mai veche. 

Înainte de orice vreau să-mi felicit jucătorii pentru că au luptat și au crezut în șansa lor până la capăt. Din păcate, dispunem de mai puține opțiuni la rotație decât Oradea, mai ales astăzi, când nu am putut conta foarte mult nici pe Brown și nici pe Pesakovic. Primul s-a accidentat în timpul jocului, iar al doilea încă nu este refăcut complet, dar nici nu va dura mult până când va fi...

Sunt convins că jocurile de acest gen vor conta mult în viitor, iar dacă echipa va continua să muncească la fel ca până acum sunt foarte optimist în ceea ce privește returul campionatului.

Suporterii și nu numai ei trebuie să înțeleagă că între noi și echipele din top 4 există destule diferențe, din mai multe puncte de vedere. Acest lucru nu înseamnă că nu vom merge cu gândul de victorie la fiecare meci, indiferent de numele adversarului, lucru pe care l-am demonstrat până acum. În unele dintre partidele deja disputate a lipsit foarte puțin să învingem și nu ne rămâne decât să continuăm pe acest drum, iar victoriile mari vor veni și ele, a declarat antrenorul lui SCM Timișoara pentru pagina oficială de Facebook a echipei. 

*foto: Valentin Todea/Baschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!