Stiri Cupa României Masculin

Dragan Petricevic: „Meciul pierdut de U-BT cu Sibiul nu a fost în avantajul nostru”

Dragan Petricevic: „Meciul pierdut de U-BT cu Sibiul nu a fost în avantajul nostru”

SCM Timișoara a pierdut în a doua semifinală a Cupei României, scor 71-88, în fața celor de la U-BT Cluj.

La finalul partidei, antrenorul timișorenilor, Dragan Petricevic, a lăudat jocul prestat de formația gazdă, dar s-a arătat mulțumit și de prestația elevilor săi:

„Am avut un meci cu echipa momentului. Consider că Universitatea Cluj are o formă de moment foarte bună iar meciul pierdut de ei cu Sibiu nu a fost în avantajul nostru, că a crescut foarte foarte mult ambiția jucătorilor echipei gazde în vederea meciul din Europe Cup și în meciul cu noi. Felicitări pentru victorie, a fost meritată. Consider că diferența de scor este prea mare, am avut un joc foarte bun în sferturile 1, 3 și 4. Dar au un avantaj prin jocul lor fizic extrem de bun. Eu caut însă mereu lucrurile pozitive și revenirea noastră, atunci când am venit la 5 puncte și am avut o aruncare deschisă care putea să ne ducă la o singură posesie nu am reușit să o fructificăm. Există o diferență foarte mare între noi și U-BT."

Întrebat de reporterii baschet.ro despre un moment mai tensionat al partidei, când Sherwood Brown s-a arătat nervos pe o decizie a arbitrului și a lovit mingea, Dragan Petricevic a spus că nu i s-a părut un „fault tehnic primit copilărește” și a explicat de unde a venit supărarea baschetbalistului american:  

„De ce ziceți că a fost un fault copilăresc? Brown a fost frustrat. Bineînțeles că nu trebuie să aibă asemenea ieșiri, dar este un jucător care se dăruiește foarte mult, mai ales în faza de apărare, care a avut astăzi un meci foarte bun și a fost istovit de enorm de multe contacte. Pot să pun eu o contra întrebare? Dacă dumneavoastră ați fi lovit de 5 palme la rând, pot să consider că ați avut o reacție copilărească? Sherwood nu trebuia să aibă o asemenea reacție, dar eu care am jucat baschet pot să înțeleg de ce a avut o asemenea reacție. Dar să vă răspund la întrebare, nu a contat în economia jocului, pentru că echipa Clujului a avut un joc constant mai bun în cea mai mare parte a jocului.”

Pentru Timișoara urmează acum o pauză prilejuită de meciurile naționalei României, pentru ca apoi să se dueleze în campionat, contra celor de la Dinamo Știința București, la începutul lunii martie.

*Foto:

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    Bravo Dragan
    Un antrenor cu o atitudine exceptionala fata de jucatori, public, staff, toata lumea. Am stat chiar langa banca TM aseara, mi-a placut ce am vazut. Nu tu strigate pe jucatori, nervi de pomana. Poate unii vor spune ca nu are presiune cum au altii dar eu cred ca presiunea de a-ti pierde locul de munca este la orice club, indiferent ca-i zice pitesti, tm sau U. Poate doar la Oradea nu-i, acolo Achim eu fel de SAR (Sir Alex Ferguson) :)).
    Nu stiu care-s invartelile, socotelile, dar eu chiar mi-as dori sa-l vad un sezon pe Dragan la Cluj, la echipa de baieti. Cine stie, poate candva se va intampla.

    Haide U!

    cu 4 ani în urmă (10.02.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!