Stiri Cupa României Masculin

Dragan Petricevic: „Singurul lucru care contează în acest moment este calificarea”

Dragan Petricevic: „Singurul lucru care contează în acest moment este calificarea”

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara a trecut de CSM Târgu Jiu la prima apariție în noua ediție a Cupei României, scor 80-72 în grupa E organizată la Mediaș. Bănățenii au în această seară (03.10) un duel direct pentru calificarea în Final 8.

Dragan Petricevic a oferit câteva declarații pentru site-ul clubului din Timișoara la finalul succesului cu CSM Târgu Jiu, meci în care alb-violeții s-au desprins decisiv abia în ultimele minute:

„Pentru mine nu a fost mai greu decât m-am așteptat, pentru că am văzut ieri că echipa din Târgu Jiu este una capabilă. În primul ei meci de la acest turneu, CSM Târgu Jiu a pierdut la o diferență care nu reflectă ceea ce s-a întâmplat pe teren. A venit fără nici o presiune, fără să aibă un obiectiv cum ar fi calificarea și era clar raportat la lotul pe care îl are că nu vom avea un meci ușor. Am putut să reacționăm mai bine în unele situații, însă singurul lucru care contează în acest moment este calificarea. Este un turneu de calificare și nu avem prea mult timp la dispoziție să ne gândim la ce a fost cu acest meci, pentru că mâine ne așteaptă altul. Nu are nici o relevanță faptul că în presezon am învins echipa din Sibiu. Presezonul nu se poate compara niciodată cu un meci oficial”.

SCM Timișoara o întâlnește în această seară (03.10) pe CSU Sibiu, de la ora 19.00, live pe YouTube FRB TV. Învingătoarea avansează în Final 8-ul Cupei, dar în funcție de diferența de la final și cea care pierde păstrează șanse bune să meargă mai departe.

*foto: Facebook Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!