Stiri Cupa României Masculin

Dragan Petricevic: „Termenul lucky-loser folosit de unii este unul total nepotrivit având în vedere criteriile de departajare”

Dragan Petricevic: „Termenul lucky-loser folosit de unii este unul total nepotrivit având în vedere criteriile de departajare”

SCM Timişoara cu două victorii şi o înfrângere s-a calificat în Final 8 Cupei României din postura de lucky loser. 

Dragan Petricevic, antrenorul bănățenilor, s-a aratăt extrem de mulțumit de calificarea obținută de jucătorii săi și a lăudat efortul depus de aceștia de staff-ul său tehnic. 

Am contat doar 20 de minute în meciul de astăzi. Este și normal ținând cont de faptul că am avut un lot redus. Trei jucători de bază, titulari, au rămas acasă, dar asta nu diminuează cu nimic efortul băieților. Sunt foarte mulțumit de primele două meciuri și de jumătate din cel de astăzi. Când au apărut oboseala și primele contracturi nu am mai putut să răspundem la ritmul echipei din Sibiu. Felicitări, era firesc ca din această grupă puternică să meargă mai departe trei echipe! Doresc să fac o precizare, și anume că acest termen lucky-loser folosit de unii este unul total nepotrivit având în vedere criteriile de departajare, unde echipele de pe locul al treilea au format înainte de toate un clasament cu număr de victorii, de înfrângeri și cu coșaveraj. Având în vedere că noi am avut două victorii și o înfrângere, la fel ca echipele de pe locurile 1 și 2 din grupa noastră, calificarea a fost obținută în urma rezultatelor și a muncii de pe teren, nu dintr-o postură de lucky-loser. Acest termen putea fi folosit doar dacă se apela la tragere la sorți pentru stabilirea echipelor calificate de pe locul al treilea, ceea ce nu a fost cazul nostru. Suntem binecuvântați că am avut ocazia să jucăm baschet după o pauză atât de lungă și în mod special ne bucură faptul că ne întoarcem acasă fără probleme grave cu accidentările, ci doar cu unele minore la câțiva jucători, care i-au împiedicat să evolueze în ultimul meci la capacitate maximă. Mă refer la Brown, Lazar, Mirkovic și Mocrițchi. Jucătorii se vor odihni câteva zile, iar staff-ul va continua cu munca fără oprire deoarece îi avem pe Olah, Stallworth și Banciu care trebuie să intre la antrenamente. Olah va ieși din izolare, iar Stallworth și Banciu s-au confruntat cu alte probleme medicale. Am avut două obiective înaintea acestui turneu, calificarea, și l-am îndeplinit după primele două zile de competiție, iar al doilea a fost să reprezentăm orașul Timișoara în cel mai bun mod posibil, ceea ce am și făcut.

 

Declarația antrenorului-manager Dragan Petricevic după meciul cu CSU Sibiu: "Am contat doar 20 de minute în meciul de...

Posted by Baschet SCM Timişoara - pagina oficială on Friday, November 13, 2020

SCM Timișoara a terminat pe locul 3 în Grupa B, o grupă echilibrată din care au mai făcut parte CSO Voluntari și CSU Sibiu, dar și CSM Târgu Jiu, echipă care a participat într-un efectiv redus din cauza cazurilor de Covid-19. 

*foto: facebook Baschet SCM Timișoara - pagină oficială

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii