Stiri Cupa României Masculin

Dragan Petricevic: „Trebuie ca jucătorii să-și asume totala lipsă de combativitate, de implicare”

Dragan Petricevic: „Trebuie ca jucătorii să-și asume totala lipsă de combativitate, de implicare”

Miercuri, 8 februarie, SCM Timișoara primește vizita lui MKS Dabrowa Gornicza în returul sferturilor de finală ale Cupei Alpe Adria. În prima manșă, polonezii s-au impus cu 93 la 86, astfel că bănățenii au nevoie de o victorie la minim opt puncte pentru a ajunge în Final Four-ul competiției.

În weekend, SCM Timișoara a suferit o înfrângere drastică în Sala Transilvania, împotriva lui CSU Sibiu, fiind învinsă la o diferență de 32 de puncte: 95-63. Dragan Petricevic a numit această partidă drept „cea mai rușinoasă înfrângere” din ultimii opt ani.

„Eu sunt foarte curios să văd reacția echipei după cea mai rușinoasă înfrângere pe care această secție a avut-o în ultimii opt ani și vorbesc despre meciul de la Sibiu. Dacă până acum, după orice înfrângere am fost de partea jucătorilor – nici acum nu sunt împotriva lor și nu voi fi niciodată – acum trebuie ca ei să-și asume totala lipsă de combativitate, de implicare. Trebuie să spunem adevărul: nu avem voie să ne prezentăm așa la meciul de miercuri. Una peste alta, aici nu este vorba despre vreo persoană anume, fie jucător, fie despre mine, ca antrenor, ci despre Timișoara și despre clubul SCM. Înainte de toate, eu vreau să văd sala plină, la fel cum a avut-o Sibiul sâmbătă, când doar 57 de bilete nu au fost vândute. Eu cred că și Timișoara poate face acest lucru și efectiv să luptăm împreună nu doar pentru calificare, ci pentru un dublu obiectiv, acela de a ajunge în Final Four și pentru a șterge din memorie această sincopă. Sper că este doar o sincopă și asta rămâne la latitudinea jucătorilor, de a demonstra prin caracterul lor dacă a fost doar o întâmplare neferictă sau nu”, a declarat antrenorul Timișoarei, conform site-ului oficial al echipei.

Duelul de miercuri, 8 februarie, va începe la ora 18:30, și va putea fi urmărit, în direct, pe canalul de YouTube al Alpe Adria Cup.

*foto: timisplus.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!