Stiri Cupa României Masculin

Dragan Petricevic: „Trebuie să văd dacă sunt liberi Zmărăndescu sau Atodiresei”

Dragan Petricevic: „Trebuie să văd dacă sunt liberi Zmărăndescu sau Atodiresei”

SCM Timișoara a suferit o înfrângere în fața celor de la SCM U Craiova, scor 72-54, în cadrul primului meci din grupa de la Oradea, care se joacă în timpul turneului 6 din LNBM.

Antrenorul bănățenilor, Dragan Petricevic, a vorbit despre agresivitatea cu care a fost întâmpinată echipa sa de către cei de la SCM U Craiova:

„Felicitări Craiovei pentru victorie. În mare parte a meciului pot să felicit și jucătorii echipei noastre pentru cum au răspuns jocului uneori la limită și peste limita de agresivitate a echipei adverse. Am spus de mult că diferența dintre ce e permis și nepermis o fac arbitrii, nu eu. Am avut câteva momente în care puteam reveni în joc și să ne apropiem și mai mult pe tabela de marcaj. Este evident că avem o rotație mult mai scurtă decât adversarul de astăzi și acest lucru s-a văzut. Au pus în permanență presiune pe noi, pe minge și s-a simțit. Am avut 17 recuperări ofensive și nu am reușit să profităm de acest lucru. Au existat și foarte multe contacte, și jucătorii au fost foarte incomodați. Trebuie să fie obișnuiți că ăsta e stilul de joc al echipelor care întâlnesc Timișoara.”

Întrebat despre viitoarea partidă cu Dinamo, Petricevic a continuat să vorbească despre agresivitatea cu care este întâmpinată echipa sa și a anunțat că se va gândi să transfere jucători pentru sezonul viitor din sfera K1, precum campionii Cătălin Zmărăndescu sau Ionuț „Pitbull” Atodiresei:

„Trebuie să învățăm lecția de azi și să răspundem în mod adecvat la acest joc. Sunt de 30 de ani în baschet și cred că știu să fac diferența dintre apărare agresivă și permisă și apărare agresivă deseori nepermisă. Dacă în acest moment asta se cere în campionatul intern, trebuie să mă gândesc dacă sezonul viitor Zmărăndescu sau Atodiresei sunt liberi, sau alți jucători de K1”

După această înfrângere SCM Timișoara ajunge la 5-5. Joi bănățenii vor juca împotriva celor de la Dinamo București*, începând cu ora 16:00, partidă ce va fi transmisă pe FRB Tv.

*foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara adis :

    trebuie
    Iti spun eu trebuie sa vezi:
    -ca desi azi craiova a fost un dezastru noi am fost o calamitate de echipa
    -ca azi am marcat doar 54 de puncte
    -ca suntem o echipa mult mai slaba decat sezonul trecut
    -ca nu ai adus nici un jucator capabil sa faca diferenta (in afara de Brown care a ramas la echipa poate Mijajlovic ) restul nu conteaza,in frunte cu mult laudatul Olah
    -ca s-ar putea sa nu terminam in primele 8
    -ca nu am batut pe nimeni important
    si nu in ultimul rand trebuie sa vezi daca nu cumva ai uitat cum sa antrenezi

    cu 3 ani în urmă (21.01.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!