Stiri Cupa României Masculin

Dragan Zekovic: „Sper că în meciul următor să arătăm că putem fi mai buni decât atât”

Dragan Zekovic: „Sper că în meciul următor să arătăm că putem fi mai buni decât atât”

CSM CSU Oradea a fost învinsă de Falco Szombathely, campioana Ungariei, după o partidă dominată aproape în totalitate de gazde, scor final 71-62.

În cadrul conferinței de presă ce a avut loc la finalul meciului, Dragan Zekovic, jucătorul bihorenilor, a vorbit atât despre prestația echipei, cât și despre partida retur:

“Felicit Falco pentru victorie. A fost echipa mai bună în acest meci. Am jucat bine doar în primul și ultimul sfert. Adversarii noștri au fost mai agresivi. În sfertul 2 am marcat 6 puncte și am înscris două puncte în primele opt minute ale acestei secvențe. De asemenea, au avut două coșuri de trei puncte în acest meci. Cred că aceste lucruri spun totul despre prestația noastră. Sper că în meciul următor să arătăm că putem fi mai buni decât atât.

Deși nu am avut o prestație de care să fim mândri, calificarea se joacă. Avem un deficit de 9 puncte și e limpede că suntem în cărți, dar avem nevoie de o altă prestație.”

În cele 20:37 de minute petrecute pe parchet, acesta a înscris 12 puncte, fiind principalul marcator al leilor roșii în această partidă, cu procentaje de 57% la aruncările de 2 puncte(4/7) și 100% la linia de libere. La acestea a adăugat 5 recuperări și 2 pase decisive, totalizând pentru un indice al eficienței de 10.

*Foto: FIBA

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!