Stiri Cupa României Masculin

Dragoș Andrei: “Confruntarea rămâne una deschisă”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
11.01.2014

Fundașul timișorenilor a reușit 14 puncte în meciul tur cu Oradea, dar cu toate acestea echipa sa a pierdut primul meci din semifinalele Cupei României la o diferență de 16 puncte. În urma acestei performanțe, totalbaschet.ro l-a contactat pe Dragoș Andrei vedea ce crede el despre șansele BC Timișoara în returul de duminică:

“Deşi am pierdut la 16 puncte, am dat o replică pe măsură echipei gazdă, iar diferența s-a făcut în ultimele minute ale partidei. La Timișoara avem 40 de minute să refacem diferența și nu trebuie să intrăm în panică dacă acest lucru nu se întâmplă imediat. Mă gândesc la sezonul 2011-2012 când, în primele două runde ale Cupei României, am câștigat meciurile de acasă împotriva Mureșului respectiv Ploieștiului la diferențe de peste 20 puncte și de fiecare data am tremurat până să obținem calificarea, deci confruntarea rămâne una deschisă. Normal că ei au prima șansa, dar și noi o vom juca pe a noastră până la final.”

Iată cum explică Dragoș  faptul că de la venirea la echipă a antrenorului Dragan Petricevic, a fost creditat cu tot mai multe minute de la meci la meci:

“Faptul că prind mai multe minute se datorează doar antrenorului. Mă pregătesc la fel că înainte și încerc să fac ce știu mai bine ori de câte ori mi se cere. Am o relație deschisă cu domnul Dragan Petricevic și încă de când a ajuns la echipă mi-a oferit încredere și șansa să joc. La meciul tur nu am făcut altceva decât să profit de această șansă și voi încerca să fac același lucru de fiecare data.”

Meciul retur dintre BC Timișoara și CSM Oradea este programat duminică, 12 ianuarie, cu  începere de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!