Stiri Cupa României Masculin

Dragoș Diculescu își va continua cariera în Islanda, la Hamar

Dragoș Diculescu își va continua cariera în Islanda, la Hamar

În această vară, Dragoș Diculescu, membru al naționalei României, a decis să se întoarcă în Liga Națională de Baschet Masculin, după ce petrecuse ultimele două sezoane în Olanda, la Landstede Hammers Zwolle.

Jucătorul în vârstă de 24 de ani a semnat cu CSM Constanța, unde s-a reîntâlnit cu Dan Fleșeriu, antrenor pe care l-a avut la lotul național de juniori. Diculescu a evoluat în nouă partide pentru formația din orașul de pe malul Mării Negre și a avut medii de 12.4 puncte, 4.7 recuperări și 2.2 pase decisive în aproape 28 de minute petrecute pe teren.

CSM Constanța a câștigat șase meciuri și a pierdut tot atâtea, situându-se pe locul al treilea în grupa B, însă având cu un joc în plus față de principalele contracandidate la Top 10.

Cu toate acestea, se pare că revenirea lui Diculescu în România a fost de scurtă durată. Așa cum a anunțat United Hoops și, mai târziu, CSM Constanța, internaționalul român va pleca de la CSM Constanța. Diculescu s-a folosit de clauza de reziliere și își va continua cariera în Islanda, la Hamar, formație aflată pe ultima poziție în Premier League.

*foto: Facebook - CSM Constaná Baschet

6 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea returnofthesnek :

    Mda
    In Islanda, let that sink in. Fereasca Dumnezeu. Cea mai mare greseala a carierei ca a venit pentru bani la un club "creat" brusc din cenusa si dotat cu lovele. Poate mult mai bine.

    cu 4 luni în urmă (22.12.2023) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Bigone23 :

    Islanda???
    Merge cumva la pescuit?? Cum a reusit performanta de a gasi o echipa din Islanda?? In cel mai rau caz gasesti in romanica o echipa decenta la care sa joci si sa ai expunere si in afara cat de cat.

    cu 4 luni în urmă (23.12.2023)
    • varu silvois:

      Vrea o punte de lansare
      pentru Feroe, e sursa buna pentru Omega 9 și vrea să fie în forma pentru când va fi convocat de Silvasan.

      cu 4 luni în urmă (23.12.2023)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Delekon :

    Moldoveanu
    Best of the best.

    cu 4 luni în urmă (23.12.2023)
    • U BT Cluj-Napoca Delekon:

      Ca agent
      De turism

      cu 4 luni în urmă (23.12.2023)
    Raspunde
  • pipzn :

    Mda
    Nu cunosc dedesubturile dar nu pot sa nu presupun niste lucruri:
    -pe fondul crizei de jucatori romani de nivel decent-bun (ca foarte bun....nu avem de unde) Diculescu a venit pe un contract mai bun
    -spera probabil sa fie jucatorul-vedeta al echipei (fara sa aiba si calitatile necesare)

    Ca nu si-a gasit locul acolo poate fi ceva normal. Se intampla din acestea indiferent de campionat/liga de baschet. Dar sa plece in ... Islanda, e o mare surpriza pentru mine si nu ii gasesc absolut nicio logica.

    Sper sa nu fie cu suparare dar replica lui @Varu silvois ("punte de lansare pentru Feroe...) m-a facut sa rad bine. Multumesc

    Sarbatori Fericite si un An Nou mai bun tuturor!

    cu 4 luni în urmă (24.12.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!