Stiri Cupa României Masculin

Dragoş Diculescu: „Suntem binecuvântaţi că după atât timp putem juca baschet”

Dragoş Diculescu: „Suntem binecuvântaţi că după atât timp putem juca baschet”

SCM U Craiova a impresionat în primele trei zile din Grupa B a Cupei României, cu victorii clare în faţa celor de la Athletic Constanţa, Steaua Bucureşti şi CSM VKSC Miercurea Ciuc.

Una dintre revelaţiile formaţiei din Bănie este Dragoş Diculescu. Tânărul component al naţionalei României a oferit un interviu pentru SuperBet în care s-a arătat recunoscător pentru cei care au făcut posibil acest turneu:

„Pot să zic că suntem binecuvântaţi că după atât timp putem juca un meci de baschet. Dacă ne uităm la situaţia din ţară, e destul de nefericită, însă noi să avem norocul şi oportunitatea să jucăm baschet după atât timp este excepţional şi mulţumesc tuturor celor care au făcut acest lucru posibil”.

Chiar dacă a adunat o medie de 20,3 puncte şi 6,3 recuperări, Diculescu a spus că prestaţiile sale individuale nu ar fi contat fără victoriile echipei.

„Cred că a fost un efort colectiv foarte bun, am venit motivaţi, cu poftă de joc şi faptul că m-am remarcat într-un meci nu valorează nimic atât timp cât echipa a mers bine şi putem face faţă cu problemele pe care echipa le-a avut din cauza problemelor pe care le-am avut cu acest virus.”

Dragoş a explicat şi care sunt atuurile echipei sale:

„Normal că atunci când aduci jucători noi durează ceva până te acomodezi. Contează foarte mult că suntem şi câţiva jucători de anul trecut şi vom încerca pas cu pas să ne acomodăm din ce în ce mai bine unii cu ceilalţi. Ce e mai important e că suntem o echipă muncitoare, că avem foarte multă dorinţă şi asta va face până la urmă diferenţa”.

Pentru SCM U Craiova urmează acum cel mai dificil test, împotriva celor de la CSM CSU Oradea. Partida se joacă astăzi de la ora 17:30 şi va fi transmisă pe Digi Sport 3.

*foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!