Stiri Cupa României Masculin

Dragoș Diculescu va rata meciurile cu Luxemburg și Albania

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
22.06.2022

Dragoș Diculescu va rata meciurile cu Luxemburg și Albania

Dragoș Diculescu va rata acțiunea Vulturilor de la sfârșitul lunii iunie, respectiv începutul lunii iulie, soldată cu ultimele două dispute din cadrul Grupei B a pre-calificărilor pentru FIBA EuroBasket 2025.

Conform unui comunicat al Federației Române de Baschet, Diculescu nu va putea fi prezent în lotul naționalei pentru cele două meciurin cu Luxemburg și Albania, din cauza unor probleme medicale.

În decursul zilei de miercuri, Dragoș a lăsat de înțeles printr-o postare pe contul personal de Instagram că se pregătește pentru un nou sezon în străinătate. Stranierul a mai ratat două luni în acest sezon, din cauza unei accidentări suferite la genunchi.

Astfel, lotul lui Dragan Petricevic, reunit în cantonamentul de pregătire de la Timișoara este următorul:

Emanuel Cățe

Tudor Gheorghe

Lucas Tohătan

Marcu Badiu

Patrick Richard

Luca Vasile

Bogdan Nicolescu

Mihai Măciucă

David Vida

Nandor Kuti

Rolland Torok

Bogdan Popa

Rareș Uță

Alexandru Olah

Vulturii vor evolua în data de 30 iunie, în Sala Sporturilor „Constantin Jude”, de la ora 19:00, împotriva reprezentativei Luxemburgului, pentru ca pe 3 iulie să dispute ultimul meci din grupa de pre-calificare, pe terenul Albaniei. Întâlnirea de la Timișoara va fi transmisă în direct pe Digi Sport și Prima Sport.

La momentul actual, România ocupă primul loc în Grupa B, cu două victorii din tot atâtea meciuri. Luxemburg și Albania au câte o victorie și două înfrângeri. Astfel, pentru a se califica din această grupă, tricolorii au nevoie de un singur succes din următoarele două jocuri.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii