Stiri Cupa României Masculin

Dragoș Onea: „Avem fani minunați. Sper să facem o figură frumoasă”

Eduard Popa

Eduard Popa
30.09.2017

dragos onea bcm u pitesti

BCM U Pitești și BC Mureș Târgu-Mureș vor debuta în acest sezon competițional cu prima partidă din cadrul Cupei României. Cele două echipe se vor întâlni la Pitești în Sala Sporturilor Trivale.

Meciul va reprezenta ocazia debutului pentru mai mulți jucători din ambele tabere. Printre aceștia se numără și Dragoș Onea, sosit în această vară la echipa argeșeană. Brașoveanul se arată încântat de oportunitatea pe care o are în acest sezon și speră la o prestație cât mai bună în compania mureșenilor.

„Sunt mândru să fac parte din această echipă. Mă simt bine la Pitești, am colegi minunați iar antrenorii fac o treabă bună. Cred și sper ca BCM U să aibe parte de un rezultat bun în sezonul ce urmează. Debutăm oficial sâmbătă, în Cupa României, și vrem ca după cele două manșe cu BC Mureș să avem asigurată prezența în Final Eight. Nu va fi deloc ușor deoarece adversarii vor avea de apărat finala jucată sezonul trecut. Întâlnim o formație puternică, echilibrată pe posturi.

Ne-am pregătit bine pentru jocul de sâmbătă și sper să facem o figură frumoasă. Am observat faptul că avem niște fani minunați, i-am simțit alături la turneul amical din week-end. Sper ca sâmbătă seară să avem o sală plină iar la final să ne bucurăm împreună de un rezultat bun.”

, a declarat baschetbalistul pentru site-ul oficial al clubului.

BCM U Pitești și BC Mureș se vor duela astăzi, de la ora 19:15, la Sala Sporturilor Trivale. Partida va fi difuzată și pe Digi Sport 4.

*foto: Gabriel Pintilei

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!