Stiri Cupa României Masculin

„Dubla” dintre Poli Iași și Timba, reprogramată

Dan Oancia

Dan Oancia
27.09.2017

timba iasi

Meciurile tur și retur din Cupa României, dintre Poli Iași și Timba Timișoara au fost reprogramate, după cum a anunțat și Federația Română de Baschet. „Dubla” dintre moldoveni și bănățeni va avea loc în partea a doua a lunii octombrie.

Inițial, prima manșă trebuia să aibă loc în Copou, peste trei zile, în data de 30 septembrie, însă a fost programată pentru data de 18 octombrie, tot în sala din Iași. Cel mai probabil că returul va avea loc la Buziaș, șapte zile mai târziu, mai exact în 25 octombrie 2017. Astfel, zilele următoare se vor desfăşura în Cupa României următoarele partide: 

Cupa României:

30 septembrie
BCM U Argeș Pitești – BC Mureș
SCM U Craiova – BC SCM Timișoara
Phoenix Galați – Dinamo București

2-4 octombrie
BC Mureș - BCM U Argeș Pitești
BC SCM Timișoara – SCM U Craiova
Dinamo București – Phoenix Galați

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!