Stiri Cupa României Masculin

După manșa din Cupa României, BCM U Pitești și Dinamo București se reîntâlnesc în campionat

Paul Olar

Paul Olar
16.10.2015

Sala Sporturilor “Trivale” găzduiește sâmbătă, 17 octombrie, un joc din etapa cu numărul III a Ligii Naționale de baschet masculin. Gazdele de la BCM U se reîntâlnesc cu Dinamo București, într-o confruntare ce va demara la ora 18:00.

Victorioasă în etapa precedentă, echipa pregătită de către Jovica Arsic plănuiește să obțină un nou rezultat pozitiv. Gruparea din județul Argeș și-a respectat blazonul, depâșind pe nou-promovata Phoenix Galați, scor 100-88. A fost, de departe, meciul lui Rihards Kuksiks, sportivul baltic contabilizând 25 de puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. Fostul baschetbalist al lui Nizhny Novgorod s-a remarcat și în eșecul cu Craiova, din moment ce a izbutit 16 puncte, 12 recuperări și 2 assist-uri.

De cealaltă parte, Dinamo reprezintă surpriza plăcută a debutului de stagiune. Elevii lui Aleksandar Todorov au învins deja două nume cu pretenții, U-Banca Transilvania și BC Mureș Târgu-Mureș. Mai mult, bucureștenii i-au învins pe clujeni în deplasare, după o partidă deosebit de atractivă. Ulterior, “terierii” le-au dat motive de bucurie suporterilor, trecând de vicecampioana României, scor 81-69. În disputele amintite, principalul remarcat al lui Dinamo a fost Karolis Babkauskas, sportiv ce înregistrează medii de 16.0 puncte, 4.0 pase decisive și 2.5 recuperări.

Așa cum am precizat, combatantele de mâine se cunosc foarte bine. Pe lângă amicalele din vară, Dinamo și BCM U Pitești s-au întâlnit și în primul tur al Cupei României. Jucătorii din capitală au inaugurat perfect seria, învingând cu 80-68. Totuși, Piteștiul a răsturnat situația în retur, bifând un succes categoric, 77-58. Chiar și așa, ambele formații s-au calificat mai departe în cea de-a doua competiție a țării.

Încleștarea va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Marius Ciulin, Laszlo Bukuresti, Marius Epure.

*Foto: Facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!