Stiri Cupa României Masculin

Dusko Vujosevic, primit cu aplauze în Stark Arena. Video

Dusko Vujosevic, primit cu aplauze în Stark Arena. Video

Joi, 16 septembrie, Stark Arena din Belgrad a fost gazda unui amical de lux între Partizan și Anadolu Efes, câștigătoarea Euroligii. Formația antrenată de Zeljko Obradovic a evoluat excelent și s-a impus la o diferență de șapte puncte: 92-85.

Dincolo de spectacolul de pe teren, partida dintre sârbi și turci a reprezentat o adevărată sărbătoare a baschetului. Cu mii de spectatori în tribune, Partizan Belgrad i-a adus un ultim omagiu lui Dusan Ivkovic și a celebrat retragerea lui Novica Velickovic. Zece ani a petrecut căpitanul lui Partizan în echipamentul alb-negru.

Un alt moment special al serii a fost reprezentat de intrarea lui Dusko Vujosevic în arenă. Acesta a fost aplaudat la scenă deschisă de către fanii lui Partizan, care i-au scandat numele. Tehnicianul care a cucerit peste 20 de trofee ca principal al formației din capitala Serbiei le-a mulțumit spectatorilor pentru primirea oferită.

În ultimele două sezoane, Vujosevic a fost antrenorul coordonator al lui U-BT Cluj-Napoca, echipă ce a câștigat un titlu și o cupă în această perioadă. În vară, campioana României nu a ajuns la o înțelegere cu legendarul tehnician, astfel că Dule a plecat de la U-BT.

Un alt fost membru al lui U-BT care a fost prezent la meciul lui Partizan este Aleksandar Rasic. Acesta a avut loc la nivelul parchetului și a postat un filmuleț cu fiul lui care alerga în jurul terenului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rasic Aleksandar (@rampulic)

Partizan Belgrad se pregătește pentru primul sezon după revenirea lui Zeljko Obradovic la cârma echipei. Alb-negrii vor încerca să facă o figură deosebită în EuroCup și să obțină calificarea în Euroligă.

*foto: mozzartsport.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!