Stiri Cupa României Masculin

Echipa ideală a etapei cu numărul 12 din LNBM

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
29.12.2022

Echipa ideală a etapei cu numărul 12 din LNBM

Etapa a 12-a a Ligii Naționale ne-a pus în față foarte multe meciuri spectaculoase și în același timp și câteva evoluții de excepție din partea vedetelor din campionatul României. Pe lângă meciurile strânse încheiate la două posesii, am avut parte și de o dispută încheiată în overtime.

Aceasta este echipa ideală a rundei, în viziunea Baschet.ro:

Nate Johnson (CSM Constanța)

CSM Constanța a reușit o victorie importantă pe terenul revelației din acest sezon, CSM Galați. Scorul final al confruntării a fost 81-94, iar ntr-o oarecare măsură acest deznodământ s-a datorat evoluției excelente a lui Nate Johnson. Acesta a totalizat 22 de puncte, 3 recuperări, 8 pase decisive și 2 intercepții pentru un indice al eficienței de +28.

Nedeljko Prijovic (CSM Galați)

Din același meci s-a remarcat și un baschetbalist din tabăra învinșilor. Este vorba despre Nedeljko Prijovic. Baschetbalistul sârb a adunat 28 de puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive în cele 32 de minute petrecute pe parchet și a încheiat cu +31 la capitolul eficiență.

Andrei Mandache (Dinamo București)

În ciuda faptului că Dinamo i-a permis Lagunei București să obțină prima victorie în noul sezon, Andrei Mandache s-a remarcat pentru echipa sa cu un double-double. Veteranul român a strâns 22 de puncte, 10 recuperări (5 ofensive) și 3 pase decisive pentru a încheia cu +25 la eficiență

Vaidas Kariniauskas (Rapid București)

Giuleștenii pare că au revenit pe drumul cel bun. După succesul cu U-BT Cluj-Napoca, elevii lui Tudor Costescu au reușit să o surclaseze pe CSM Târgu Jiu. Vaidas Kariniauskas a avut o evoluție exemplară și a totalizat 25 de puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive pentru +29 la eficiență și cu un procentaj de 86% al aruncărilor din acțiune.

James Farr (Steaua București)

Steaua București a trecut cu scorul de 76-70 de CSM Focșani. Pivotul american al echipei armatei a ieșit la rampă și a fost de asemenea desemnat MVP-ul etapei. Farr a avut cea mai bună evoluție de la venirea sa în LNBM în această vară. El a terminat în double-double, cu 24 de puncte, 11 recuperări, 2 pase decisive, o intercepție și un capac pentru +31 la eficiență.

*foto: Elis Iordache/Facebook CSM Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!