Stiri Cupa României Masculin

Echipa ideală a etapei cu numărul 22 din Liga Națională

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
07.03.2022

Echipa ideală a etapei cu numărul 22 din Liga Națională

După o pauză îndelungată provocată de amânarea mai multor partide în fiecare săptămână, echipa ideală a etapei aleasă de Baschet.Ro revine la sfârșitul rundei cu numărul 22. Singurul meci care nu s-a disputat a fost cel dintre SCM Timișoara și U-BT Cluj. Derby-ul etapei a avut loc la Craiova, între SCM Universitatea și FC Argeș și s-a soldat cu succesul alb-violeților.

Iată echipa etapei a 22-a

1. Adika Peter-McNeilly (BC Athletic Constanța)

Canadianul transferat la sfârșitul lui 2021 de Athletic Constanța a continuat seria prestațiilor reușite în tricoul dobrogenilor și a contribuit decisiv la succesul Gladiatorilor din Tomis cu CSM Ploiești.

Peter-McNeilly a înregistrat 16 puncte, 9 recuperări, 4 pase decisive, +23 la eficiență, cu 7/12 la aruncările din acțiune și 2/3 din spatele semicercului, totul în doar 25 de minute.

2.  Davor Konjevic (CSA Steaua București)

Konjevic a contribuit decisiv la al 10-lea succes al celor de la Steaua București. Roș-albaștrii s-au impus cu 99-78 în fața celor de la CSM Focșani, după ce au câștigat la 19 puncte ultimele două sferturi.

Davor a fost cel mai bun marcator al Stelei. Croatul a înscris 21 de puncte, adăugând și 4 recuperări și 2 pase decisive. Konjevic a înscris 7/12 aruncări din acțiune și 2/2 de la distanță pentru un indice al eficienței de +23.

3. Justas Tamulis (BC CSU Sibiu)

CSU Sibiu a revenit pe parchet cu o victorie, după ce partida cu Dinamo București a fost amânată. Ardelenii au trecut de CSM Târgu Jiu cu 80-74, în deplasare.

Tamulis și-a respectat statutul de cel mai bun marcator al echipei și a terminat confruntarea din Orașul lui Brâncuși cu 23 de puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive. El a înscris 9 din 18 aruncări din acțiune și 3/3 de la linia de libere.

4. Vlad Moldoveanu (CSO Voluntari)

Veteranul ilfovenilor a bifat a treia partidă consecutivă în double digits din Liga Națională de Baschet Masculin, în succesul echipei sale cu Rapid București. Scorul final al disputei a fost 84-65.

Moldoveanu a înregistrat 14 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive, cu 4/8 din acțiune, 2/4 de la distanță și 4/5 de la linia de libere pentru un indice al eficienței de +14.

5. Toarlyn Fitzpatrick (FC Argeș Basketball)

După cum aminteam, FC Argeș a câștigat derby-ul etapei, cu SCM U Craiova. Piteștenii s-au impus cu 90-74, iar Fitzpatrick și-a continuat forma excelentă din 2022.

Jucătorul american a încheiat cu 20 de puncte, 9 recuperări și 6 pase decisive, reușind să puncteze de 9 ori din 13 încercări din acțiune și de 2/5 de la distanță.

*foto: CSO Voluntari - Facebook/Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!