Stiri Cupa României Masculin

Echipa ideală a etapei cu numărul 23 din Liga Națională

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
14.03.2022

Echipa ideală a etapei cu numărul 23 din Liga Națională

Etapa cu numărul 23 a Ligii Naționale a fost prima după mult timp în care nu a fost nevoie de reprogramarea vreunei dispute. Cu acest prilej, am avut parte de o rundă spectaculoasă, plină de meciuri tensionate și rezultate sonore.

Iată echipa etapei din LNBM:

Lucas Tohătan (BC CSU Sibiu)

BC CSU Sibiu a reușit cea mai mare victorie a acestui sezon, reușind să învingă campioana României pe teren propriu, scor 85-82. U-BT Cluj nu avea nicio înfrângere, până la încleștarea din Sala Sporturilor Transilvania.

Lucas Tohătan a fost cel mai bun jucător al vulturilor. Fundașul care marți împlinește 23 de ani a terminat cu 22 de puncte, 3 pase decisive, 2 recuperări și un indice al eficienței de +21. Pe lângă aceste cifre, el a reușit și cea mai importantă aruncare a duelului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

Darrion Strong-Moore (SCM Timișoara)

SCM Timișoara a ajuns la 11 victorii în Liga Națională, după un succes în thriller-ul de la Constanța, cu Athletic. Leii din Banat s-au impus cu 71-65 , după ce au primit doar trei puncte în repriza de prelungiri.

Darrion Strong a fost din nou providențial pentru trupa lui Dragan Petricevic și a terminat ca cel mai bun marcator. Americanul a avut 24 de puncte, 3 pase decisive, o recuperare și 3 intercepții. Fundașul alb-violeților a înscris 10/16 aruncări din acțiune, 2/3 de la distanță și 2/3 de la libere.

Michael Qualls (SCM U Craiova)

SCM U Craiova s-a redresat după cele două eșecuri consecutive, cu CSO Voluntari și FC Argeș și a obținut o victorie de bun augur în deplasarea de la Focșani. Oltenii s-au impus cu 82-71 pe terenul vrâncenilor.

Michael Qualls a avut din nou un monster game, după o serie mai slabă de evoluții. Americanul a terminat cu 38 de puncte, 6 recuperări, 2 intercepții și 2 capace, cu 11/24 din acțiune, 5/11 de la distanță și 11/13 de la linia de libere.

Raynere Thornton (FC Argeș Basketball)

FC Argeș a reușit o victorie importantă în economia ierarhizării la finalul sezonului regulat. Vulturii alb-violeți au trecut de CSM Oradea pe teren propriu, cu scorul de 82-63.

Raynere Thornton a avut o prestație solidă, terminând în double-double. Duo-ul său cu Toarlyn Fitzpatrick a pus mari probleme oaspeților. La final, Thornton a avut 11 puncte, 11 recuperări (4 ofensive) și 2 pase decisive. La capitolul aruncărilor, el a avut 4/6 din acțiune, 2/3 de la distanță și 1/2 de la linia de pedeapsă.

Rareș Uță (BC CSU Sibiu)

În urma prestației excelente împotriva campioanei României, BC CSU Sibiu are 2 jucători prezenți în echipa ideală a rundei. Pe lângă MVP-ul etapei, și Rareș Uță își face apariția în acest prim 5.

Pivotul autohton a terminat cu 12 puncte, 4 recuperări, o intercepție și un indice al eficienței de +12. El a înscris 5/9 aruncări din acțiune, 2/2 de la linia de libere și a făcut o treabă foarte bună în fața pivoților lui U-BT Cluj.

*foto: Iuli Dobre

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!