Stiri Cupa României Masculin

Echipele calificate în sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.10.2014

În această seară s-a încheiat faza optimilor de finală din Cupa României odată cu finalul întâlnirii dintre SCM Universitatea Craiova şi CSU Asesoft Ploieşti. 

Astfel, cele 8 echipe calificate în sferturile de finală ale competiţiei sunt: CSU Asesoft Ploieşti, CSU Atlassib Sibiu, Steaua CSM EximBank Bucureşti, BC Timişoara, BC Timba Timişoara, BCM U Piteşti, CS Energia Târgu Jiu (lucky winner), respectiv BC Mureş Târgu Mureş (lucky loser). Mureşenii au fost cei mai buni dintre echipele învinsele în optimi, având 3 puncte, o victorie şi o înfrângere, respectiv au pierdut la general cu doar 4 puncte. Totodată, reamintim faptul că Energia a câştigat Cupa României în stagiunea precedentă. 

Rezultatele înregistrate în optimile de finală, tur / retur:

U-BT Cluj-Napoca vs. BC Timişoara 73-71 / 72-85

Gaz Metan Mediaş vs. BCM U Piteşti 62-78 / 57-66

BC Timba Timişoara vs. Universitatea Cluj-Napoca 88-69 / 77-52

BC Mureş Târgu Mureş vs. Steaua CSM EximBank 68-64 / 78-86

CSM-U Oradea vs. CSU Atlassib Sibiu 81-83 / 80-82

CSU Asesoft Ploieşti vs. SCM U Craiova 70-64 / 97-71 

Cele două manşe din cadrul sferturilor de finală se vor disputa în 5, respectiv 9 ianuarie 2015, iar jocurile vor fi stabilite de CCCLT prin tragere la sorţi la o dată care va fi anunţată ulterior.

*Foto: Mirela Oprea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!