Stiri Cupa României Masculin

Eduard Roschnafsky se alătură lui U BT Cluj-Napoca

Eduard Roschnafsky se alătură lui U BT Cluj-Napoca

U BT Cluj-Napoca a efectuat un nou transfer. Campioana României și-a asigurat serviciile lui Eduard Roschnafsky, jucător care vine de MHP Riesen Ludwigsburg.

Născut pe 20 iunie 2003, Eduard Roschnafsky măsoară 2.10 metri și este un baschetbalist care evoluează la poziția 4.  Fiul fostului baschetbalist Bruno Roschnafsky este născut la Schwelm în Germania și are dublă cetățenie româno-germană. De altfel, Bruno, legendarul baschetbalist al Universității a jucat o perioadă bună din carieră în Germania pentru Brosse Bamberg, Weissenfeld, Trier și Schwelm.

Până în acest moment al carierei sale, Eduard Roschnafsky a evoluat numai în Germania, la Chemnitz 99, la nivelul ligii secunde și la MHP Riesen Ludwigsburg în Regionalliga. Tot pentru Ludwigsburg BBA Akademie a jucat la competițiile de juniori.

În stagiunea recent încheiată Eduard Roschnafsky a bifat 25 de partide în Regionalliga și a avut medii statistice de 9.0 puncte, 4.5 recuperări și 1.1 pase decisive în puțin peste 18 minute pe parchet. În cea mai bună evoluție a stagiunii a reușit 21 de puncte și 7 recuperări, într-un meci din luna octombrie contra cu lui Saarlouis.

Eduard Roschnafsky devine al 5-lea jucător confirmat de U BT Cluj-Napoca pentru stagiunea viitoare, după Patrick Richard, Nandor Kuti, Andrija Stipanovic și Stefan Bircevic.

 

6 comentarii la aceasta stire:
  • bela57 :

    Asta da !
    Cum a prevazut la articolul cu Hogue, a venit Eddy, un transfer excelent pt regula U23 !

    cu 1 an în urmă (30.06.2022)
    • Suporterrrr:

      Regula U23
      NU MAI EXISTA. A fost scoasa din sezonul care urmeaza.

      cu 1 an în urmă (30.06.2022)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @bela
      regula u23 este doar pentru cupa romaniei, pentru campionat varsta nu mai e un criteriu.

      cu 1 an în urmă (30.06.2022)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Dar la dibăcia ferebeului
      nu se știe niciodată în care ianuarie sau poate februarie le vine ideea de a reintroduce vreo regulă nouă ! Să zicem U 24,71 :)

      cu 1 an în urmă (30.06.2022)
    Raspunde
  • Silvois :

    Fabulos!
    Incep surprizele lui U!! Probabil e de mare perspectiva, dar, la fel de important, e o uriasa lovitura de imagine pentru spiritul echipei de baschet a Clujului. Reinvie Roschnafski pe parchet! Forza U BT!!

    cu 1 an în urmă (30.06.2022) Raspunde
  • bela57 :

    Suporterrr , gyke.
    mersi frumos pt informatii . Si asa e un transfer excelent pt pozitiile " romani ", parca doi in primele doua sferturi, nu ? Cred ca mai vine un roman, Cate ar fi cireasa de pe tort !

    cu 1 an în urmă (30.06.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!