Stiri Cupa României Masculin

Egidijus Mockevicius s-a înțeles cu BC Wolves

Egidijus Mockevicius s-a înțeles cu BC Wolves

Egidijus Mockevicius va juca în sezonul 2023/2024 la BC Wolves, formație înscrisă și în EuroCup. Pivotul care anul trecut s-a regăsit în lotul Constanței revine astfel în țara natală.

Lituanianul s-a antrenat în această vară alături de BC Wolves după ce nu a semnat vreun contract în urma experienței de la Constanța. Pivotul în vârstă de 31 de ani i-a convins pe oficialii echipei din Vilnius să-l păstreze.

Mockevicius va avea ocazia să joace în EuroCup pe parcursul stagiunii 2023/2024, BC Wolves fiind repartizată în grupa A. Primul joc pentru debutanta în această competiție va avea loc la Paris pe 3 octombrie, de la ora 21.30.

În perioada petrecută în Liga Națională, Egidijus Mockevicius a contabilizat 10.1 puncte, 8.4 recuperări și 1.0 pase decisive în echipamentul grupării de pe malul Mării Negre.

În cariera sa, pivotul a trecut pe la formații precum Long Island Nets, Lietuvos Rytas, Carpegna Prosciutto Basket Pesaro, Urbas Fuenlabrada, Le Mans Sarthe Basket și Fos Sur Mer.

*foto: Facebook CSM Constanța Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!