Stiri Cupa României Masculin

Egis Kormend, echipa antrenată de Antonis Constantinides, este la o victorie de câștigarea campionatului Ungariei

Egis Kormend, echipa antrenată de Antonis Constantinides, este la o victorie de câștigarea campionatului Ungariei

Egis Kormend este în avantaj în finala campionatului Ungariei, după ce a putut câștiga pe terenul deținătoarei trofeului, Falco Szombathely, în meciul trei al finalei și este la un succes de cucerirea primului titlu după aproape două decenii.

Echipa antrenată de Antonis Constantinides a putut să recupereze un deficit important, Kormend fiind condusă pe parcursul sfertului trei cu 49-35, de unde diferența avea să scadă în câteva rânduri la o posesie în primă fază (58-56). Falco Szombathely a condus până 52 de secunde rămase din meci, când oaspeții au punctat din spatele arcului de cerc pentru 77-75, până la final Kormend reușind să se mențină în față și a câștigat cu 81-78.

Egis Kormend are două victorii la rând în finala cu Falco și conduce cu 2-1 la general, având ocazia să închidă sezonul pe teren propriu, în meciul patru.

Patru străini din lotul învingătorilor au terminat în double figures, lider fiind Wesley Gordon (16 puncte, 8 recuperări), urmat de Jalen Henry și Maliek White (ambii cu 15 puncte), iar Kamau Stokes a pus pe tabelă 12 puncte. Durazi Krisztofer a fost principalul marcator autohton pentru Kormend, cu 13 puncte.

Boris Barac a replicat cu 14 puncte pentru Falco, secondat de Benke Szilard (12), Varadi Benedek (11) și Perl Zoltan (10).

Ambele victorii bifate de Kormend în finală au venit pe finaluri dramatice, în meciul doi totul fiind decis de o triplă în ultima secundă prin Ferencz Csaba.

 
Elképesztő végjáték a férfi kosárdöntő 2. mérkőzésén

Elképesztő végjátékot hozott a férfi kosárdöntő 2. összecsapása. 🤯 A találkozó utolsó pillanataiban két ponttal vezetett a Falco, majd Ferencz Csaba utolsó másodperces hárompontosával a Körmend nyerte a mérkőzést. 🤯😲 A bajnoki döntő 2. mérkőzésének végeredménye: Körmend-Falco 69-68

Posted by M4 Sport on Saturday, June 18, 2022

Egis Kormend a cucerit pentru ultima dată titlul în Ungaria în 2003, echipă din care a făcut parte și veteranul Ferencz Csaba. De partea cealaltă, Falco Szombathely este campioana en-titre, rivalele având câte trei titluri în istorie.

Meciul patru va avea loc la Kormend vineri, 24 iunie, de la ora 19.30.

*foto: Vágvölgyi Bálint / bball1.hu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!