Stiri Cupa României Masculin

Elijah Stewart, dunk spectaculos în prima rundă de Big3. Video

Elijah Stewart, dunk spectaculos în prima rundă de Big3. Video

Elijah Stewart a fost unul dintre cei mai spectaculoși jucători din LNBM în sezonul recent încheiat, iar rechemarea sa în liga de 3X3 The Big 3, înființată de rapper-ul Ice Cube, era de așteptat.

„Stew” a jucat în echipa celor de la „Enemies”, alături de jucători precum Nick Young sau Isaiah Austin. El i-a avut adversari pe cei de la „Aliens”, formație care avea în componență jucători precum medaliații olimpici la streetball Dusan Bulut și Karlis Lasmanis. Chiar dacă Enemies au peirdut, scor 44-52, Stewart a fost unul dintre cei mai buni jucători ai formației sale, cu 12 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive. El a reușit și faza zilei, cu un dunk spectaculos peste Lasmanis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

După acest meci, Stewart a avut un mesaj pe instagram în care lasă de înțeles că nu se va mai întoarce la U-BT Cluj. Elijah laudă echipa ardeleană și le mulțumește pentru faptul că l-au făcut campion și MVP, două dintre visele sale din copilărie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elijah Stewart (@ebabystew)

PS: Baschetul românesc a fost reprezentat în „The Big 3” și de Garlon Green, cel care și-a făcut debutul pentru Tri-State în înfrângerea cu Power, scor 35-50. Green a marcat 3 puncte cu 4 recuperări. Astfel, liga din România a fost „pe gurile” mai multor foști jucători de NBA, cum ar fi Gerald Green, fratele lui Garlon sau „The White Mamba” Brian Scalabrine, unul dintre comentatorii turneului.

*foto: captură youtube Big 3

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!