Stiri Cupa României Masculin

Elijah Stewart: „Mi-am dat seama că trebuie să fiu mai agresiv pe ambele faze”

Elijah Stewart: „Mi-am dat seama că trebuie să fiu mai agresiv pe ambele faze”

Elijah Stewart a fost princpalul marcator al întâlnirii, cu 32 de puncte în dreptul numelui său în duelul dintre U-BT Cluj și SCM Timișora, câștigat de gazde cu 98-88. Americanul Clujului a oferit câteva declarații la finalul partidei care a consemnat al șaselea succes în campionat pentru U-BT.

Stewart a vorbit pentru început pentru Facebook U-BT Cluj-Napoca despre stilul impus de ambele echipe:

"A fost un meci jucat într-un ritm rapid. Toată lumea s-a avântat în atac, iar echipele au înscris puncte cu lejeritate. Au fost câteva momente care trebuiau gestionate cu atenție. În primele 30 de minute defensiva noastră a fost teribilă și știam asta. Noi am reușit să fim atenți și am putut să obținem victoria."

Baschetbalistul a scos în evidență dorința grupului de a reveni după înfrângerea din Basketball Champions League:

"Era important să câștigăm, să nu cedăm, după ce s-a întâmplat în Israel. Știm la ce capitole am greșit acolo și cum trebuie să evoluăm. Astăzi (n.r. 7 noiembrie) a trebuit să jucăm în fața unei echipe care a pierdut doar o partidă în campionat și adversarii au avut ceva de demostrat. Nu ne puteam permite să pierdem două partide la rând."

Întrebat despre cifrele personale și ce a mers atât de bine împotriva Timișoarei, americanul a răspuns:

"Eșecul din BCL m-a motivat! Referitor la prestația mea, pot să spun că am analizat mult ultimul meci. Mi-am dat seama că trebuie să fiu mai agresiv pe ambele faze și să ne revenim cu toții, împreună."

Elijah Stewart a încheiat cu 32 de puncte, 8 recuperări și 5/6 la aruncările de 3 puncte în fața Timișoarei, totul pentru un indice de 39 de unități al eficienței.

 

*foto: u-bt.basketball (Manases Sándor)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!