Stiri Cupa României Masculin

Elijah Stewart, MVP-ul etapei a șaptea a Ligii Naționale

Elijah Stewart, MVP-ul etapei a șaptea a Ligii Naționale

Eșecul din Basketball Champions League a motivat U-BT Cluj-Napoca la revenirea pe plan intern, clujenii impunându-se în duelul cu SCM OHMA Timișoara grație unui sfert patru foarte bun. Ardelenii rămân cu bilanț perfect în LNBM și i-au provocat formației lui Dragan Petricevic a doua înfrângere în acest sezon.

Echilibrul s-a menținut până în ultimul sfert, pe care alb-negrii l-au adjudecat cu 24-16, după un run de 14-5 în prima jumătate a parțialului. În cele din urmă, formația lui Mihai Silvășan s-a impus cu 98-88 și are 6-0 bilanț în Liga Națională.

Principalul remarcat al partidei a venit din lotul Clujului, fiind vorba despre Elijah Stewart. Baschetbalistul american a evoluat 32:46 minute, perioadă în care și-a trecut în cont 32 de puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive, totul cu 12/15 din acțiune. Stewart a avut un indice al eficienței de 39 de unități, cel mai mare dintre toți jucătorii care au evoluat în acest meci.

Stew are medii de 16.4 puncte, 3.4 recuperări și 2.0 pase decisive în campionat, cu 45% din spatele arcului de cerc. Jucătorul de la U-BT n-a avut până în prezent vreun meci terminat cu sub 10 puncte înscrise în Liga Națională.

 

*foto: u-bt.basketball (Manases Sándor)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!