Stiri Cupa României Masculin

Elijah Stewart o conduce pe Napoli spre o victorie importantă în lupta pentru salvarea de la retrogradare

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
30.04.2023

Elijah Stewart o conduce pe Napoli spre o victorie importantă în lupta pentru salvarea de la retrogradare

Basket Napoli a obținut o victorie importantă în vederea luptei la retrogradare în Lega Basket Serie A. Echipa lui Elijah Stewart a trecut cu scorul de 98-87 de Pesaro pe teren propriu, una dintre echipele aflate în cursa pentru un loc de play-off.

Primul sfert a fost unul extrem de spectaculos din punct de vedere ofensiv, iar scorul era 30-27. Până la pauza mare, oaspeții au redus din diferență, iar tabela indica 52-50. Egalitatea s-a restabilit până înaintea actului decisiv, în care s-a intrat cu scorul de 73-73. Napoletanii au încheiat excelent disputa și s-au impus la final cu 25-14.

Elijah Stewart, fostul jucător al lui U-BT Cluj-Napoca, a fost cel mai bun jucător de pe teren. Americanul a totalizat 29 de puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive. El a transformat 8/12 aruncări din acțiune, respectiv 4/6 din spatele semicercului și 9/11 de la linia de libere, iar la final a avut un indice al eficienței de +30.

Napoli urcă astfel la un bilanț de 11-18 în campionat și urcă pe locul 12, la egalitate de victorii cu Scafati și Treviso, dar cu un meci în plus față de acestea. Trieste și Verona ocupă momentan locurile retrogradabile și se situează la 10-18, respectiv 9-19.

În ultima etapă a sezonului regulat, Basket Napoli va juca pe terenul celor de la Verona. Confruntarea va avea loc în weekend-ul următor.

*foto: kisskissnapoli.it

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!