Stiri Cupa României Masculin

Elijah Stewart, prestație curajoasă în fața Olimpiei Milano

Elijah Stewart, prestație curajoasă în fața Olimpiei Milano

Elijah Stewart a reușit un nou meci bun în campionatul Italiei împotriva unei echipe de Euroligă, după ce în prima parte a lunii aprilie a avut o prestație reușită contra lui Virtus Bologna.

Fostul jucător de la U-BT Cluj a evoluat timp de 30 de minute în fața Olimpiei Milano în etapa 27-a din Lega A, Basket Napoli fiind învinsă cu 76 la 88 în fieful campioanei Italiei. Stewart a venit de pe bancă în acest duel și a terminat cu 15 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive, el ieșind în evidență cu cele 4 aruncări bune de la distanță din 6 încercări.

Americanul are astfel trei meciuri la rând în Italia cu măcar 10 puncte marcate, în luna aprilie evoluând până acum doar în fața unor formații care au jucat în Euroligă sau EuroCup. Cele 15 puncte cu Olimpia Milano au venit la mai bine de o săptămână după alte 5 puncte reușite în fața lui Virtus Bologna, între aceste două partide având 10 puncte marcate împotriva Veneziei.

Elijah Stewart are 10.1 puncte pe meci în Italia, în puțin peste 25 de minute pe meci, iar în luna aprilie stă cu 11/19 în privința încercărilor din spatele arcului de cerc.

Napoli este penultima în clasament și are 9-18 bilanț, asemănător cu Verona. Echipa lui Elijah Stewart are cel mai modest parcurs în deplasare din toată prima ligă italiană.

*foto: Il Mattino

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii